Huisarts Joost van de Putte

Stad aan 't Haringvliet

 • Joost van de Putte

  Na zijn studie in Antwerpen rondde Joost zijn opleiding tot huisarts af in de Vlaamse Kempen. Als geboren Zeeuw voelt hij zich thuis op Flakkee en startte hij in 2005 in Stad aan 't Haringvliet. Hij gelooft in kleinschalige en betrokken zorg en denkt dat het vak van huisarts zijn roeping is.

 • Anja van Munster

  Van origine is Anja een achterhoeker, maar inmiddels is ze eigenlijk een Stadtenaer. Ze werkt in de praktijk sinds 2006 en zonder haar zou de boel instorten. Ze is saxofoniste en olifanten-kenner. Ze staat drie dagen in de week achter de balie en blijft dat tot haar pensioen doen.

 • Petra van Splunter

  Na een prettige periode als uitzendkracht, is Petra bij ons gebleven en bestuurt ze twee dagen per week de apotheek. Daarnaast is ze in opleiding tot doktersassistente. Ze is nauwgezet en betrokken en we kunnen haar inmiddels niet meer missen.

 • Nadine de Bruin

  Vanuit Lienden trouwde Nadine met een Dirkslander zodat ze naar ons mooie eiland verhuisde. Ze werkte eerst als vaste kracht in de praktijk, maar werd vervolgens moeder en vervangt nu als oproepkracht de andere assistentes tijdens hun vrije dagen. En dan is ze ook nog violiste.

 • Erna van Mourik

  Erna heeft een zeer ruime ervaring als apotheekassistente in Ooltgensplaat. Ze werkt nu als invalster in Stad aan 't Haringvliet en als tweede saxofonist in het praktijkensemble. Erna is vriendelijk, betrouwbaar en gedegen.

 • Bettine de Dreu

  Als geboren Stadtenaer is Bettine altijd betrokken geweest bij de praktijk. Ze was eerst doktersassistente en vervolgens praktijkondersteuner. Omdat ze een kindje gaat adopteren, zal ze de praktijk helaas verlaten vanaf 2018. We zullen haar betrokkenheid en vaardigheden missen.

 • Liesbeth Graner

  Als psychologe is Liesbeth werkzaam in de praktijk in de functie van POH-GGZ. Sinds 2015 heeft ze iedere dinsdag spreekuur voor geestelijke problematiek. Ze is een slimme en steunende hulpverlener die al menig Stadtenaer heeft begeleid van ziek naar gezond.