Joost van de Putte

Na zijn studie in Antwerpen rondde Joost zijn opleiding tot huisarts af in de Vlaamse Kempen. Als geboren Zeeuw voelt hij zich thuis op Flakkee en startte hij in 2005 in Stad aan 't Haringvliet. Hij gelooft in kleinschalige en betrokken zorg en denkt dat het vak van huisarts zijn roeping is.

Andrea Bouman

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben als assistente op de huisartsenpost is Andrea in het mooie Stad komen werken. Ze is een rots in de branding en soms een reddende engel.

Erna van Mourik

Erna heeft een zeer ruime ervaring als apotheekassistente in Ooltgensplaat. Ze werkt nu met plezier in Stad aan 't Haringvliet en als saxofonist in het praktijkensemble. Erna is vriendelijk, betrouwbaar en gedegen.

Maureen van Kempen

Voor ketenzorg (zorg voor chronische aandoeningen) is Maureen deel van onze praktijk. Ze is als praktijkondersteuner ervaren in de zorg voor patienten met diabetes, COPD, hart- en vaatziekten. We zijn heel erg blij dat ze op twee dagen van de week actief is bij ons.

Nadine de Bruin

Vanuit Lienden trouwde Nadine met een Dirkslander zodat ze naar ons mooie eiland verhuisde. Ze werkte eerst als vaste kracht in de praktijk, maar werd vervolgens moeder en vervangt nu als oproepkracht de andere assistentes tijdens hun vrije dagen. En dan is ze ook nog violiste.

Dick Kruijthoff

Op woensdagochtend heeft Dick spreekuur in de praktijk. Dick is lange tijd huisarts in Bleskensgraaf geweest en doet momenteel voornamelijk promotie-onderzoek aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Marieke van de Putte

Omdat Joost meer tijd kwijt was aan papieren, contracten, vergaderingen en rekeningen dan aan spreekuren en visites, werd het tijd dat er wat hulp kwam. Laat die hulp nu in hetzelfde huis wonen als hijzelf! Een manager.

Wilma van Diejen

Wilma is werkzaam in de praktijk in de functie van POH-GGZ. Iedere donderdag houdt ze spreekuur voor geestelijke problematiek. Ze is een wijze en meevoelende hulpverlener met ervaring bij complexe en mindere complexe problemen.

Nelleke Stolze

Nelleke is de diabetesverpleegkundige die vanuit het ziekenhuis en in samenwerking met de internisten de suikerziekte-patienten in de gaten houdt. Ze doet dat met energie en plezier.

Ghida Alkasir

Ghida is onze prikzuster en ze doet in de ochtenden de bloednames. Uw bloed is bij haar in veilige handen. Ze is enthousiast, kundig en een fijne collega. Tussen 8:30 en 9:00 kunt u bij haar terecht.
Ook bij ons
Geschiedenis
Apotheek